Akce SOS – Asociace

Závěrečné přednášky na Senior akademii.

Tento týden jsme uzavřeli naše přednášky na Senior akademii, kterou pořádá Městská policie Brno. Senior akademie je speciální studijní program ve formátu celoživotního vzdělávání (obdoba Univerzit třetího věku) určený seniorům. Senioři byli lektory Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. proškoleni v oblasti problematiky zájezdů a dozorových orgánů. Na konci programu na účastníky čekal znalostní test s losováním odměn pro úspěšné účastníky.

Jsme rádi, že jsme se mohli i letos Senior akademie zúčastnit a budeme se těšit na setkání se studenty v dalším ročníku tohoto skvělého projektu.

Přečtěte si nejnovější číslo našeho časopisu SOSák!

Zde: https://www.asociace-sos.cz/wp-content/uploads/2023/12/SOSakc322023.pdf  nyní naleznete naše nové čílso časopisu SOSák. Můžete se v něm těšit na rubriky jako aktuality a události, průzkumy, články, spokojený spotřebitel, spotřebitelské dotazy a další.

Dnes se pro Vás koná přednáška na téma Finanční podvody na internetu

Senior akademie a SOS-Asociace, z.s.

Sdružení obrany spořebitelů dnes znovu vystoupilo na Senior akademii, kterou pořádá Městská policie Brno. Senior akademie je speciální studijní program ve formátu celoživotního vzdělávání (obdoba Univerzit třetího věku) určený seniorům. Senioři byli lektory Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. proškoleni v oblasti telekomunikací, energií a nájmu.

Senior akademie a SOS-Asociace, z.s.

Sdružení obrany spořebitelů dnes vystoupilo na Senior akademii, kterou pořádá Městská policie Brno. Senior akademie je speciální studijní program ve formátu celoživotního vzdělávání (obdoba Univerzit třetího věku) určený seniorům. Senioři byli lektory Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. proškoleni v oblasti problematiky kupních smluv, smlouv o dílo a nekalých obchodních praktik.

Pozvánka na přednášku na téma Ochrana spotřebitele a kupní smlouvy

Přijďte si poslechnout zajímavou přednášku, která se uskuteční v naší kanceláři na Mečové 5 v Brně.

Program přednášek v rámci akce ,,Brněnské dny pro seniory” v měsíci říjnu