Mediální vystoupení

Spotřebitelská poradna s Gertou Mazalovou 21.7.2022

Poslechněte si Český rozhlas Brno – spotřebitelskou poradnu s Gertou Mazalovou, téma covid a opět zvládají naši zdravotníci vše perfektně, další rady a odpovědi na dotazy posluchačů. Spotřebitelská poradna od 14:33 minuty zde: https://www.mujrozhlas.cz/apetyt/recept-dne-serial-100-let-botanicke-zahrady-v-brne-s-ing-hanou-ondruskovou-poradna-pro

Český rozhlas Brno Poradna s Gertou Mazalovou

Poradna pro spotřebitele s Gertou Mazalovou z SOS-Asociace od 10:31 hodin

Český rozhlas Brno, redaktor Šenkýř v rozhovoru s Gertou Mazalovou dne 2.6.2022

Rozhovor redaktora Šenkýře na téma „Rozdělení Československa“ s Gertou Mazalovou, která byla poslankyní České národní rady v VI. a VII. volebním období. Poslechnete si zde!

Spotřebitelská poradna s Gertou Mazalovou dne 19.5.2022

Poradna od 10:30 hodin

Gerta Mazalová, předsedkyně SOS – Asociace

Spotřebitelská poradna s Gertou Mazalovou 21.4.2022

Gerta Mazalová, předsedkyně SOS-Asociace, z.s.

Slavnostní zakončení 16. ročníku Senior akademie

Dne 31. 3. 2022 ve 13 hodin ve Velkém zasedacím sále na Nové radnici v Brně se konalo  slavnostní zakončení 16. ročníku Senior akademie, kterého se účastnila na pozvání MP Brno také naše předsedkyně SOS-Asociace, z.s. S Městskou policií Brno, kde se účastníme jako lektoři na vzdělávání seniorů spolupracujeme již od roku 2006, promítáme prezentace a tím pomáháme vzdělávat širokou veřejnost. Tito proškolení senioři dále pomáhají formou informování svých známých a přátel. Takto proškolení lidé, pak vědí, že se mohou se svými problémy obrátit na naše SOS – A, kde jim pomůžeme s řešením. Tím, že jsou proškolení našimi odbornými poradci, často přicházejí se svými problémy včas, a tím zvyšují šance na úspěch ve sporu. Tento projekt byl odměněn 1. cenou Evropskou unií jako nejlepší.

Gerta Mazalová,
Předsedkyně SOS- Asociace, z.s.

Gerta Mazalová, Předsedkyně SOS- Asociace, z.s.

Mgr. Alena Máčová, vedoucí poradny v Praze
Boleslav Tomšík, poradce SOS- Asociace, z.s.

Spotřebitelská poradna s Gertou Mazalovou ze dne 17.3.2022

Spotřebitelská poradna s Gertou Mazalovou

Spotřebitelská poradna od 5:31 minuty

Gerta Mazalová, předsedkyně SOS – Asociace, z. s.

Růst cen energií rozhovor s Mgr. Alenou Máčovou

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10101491767-studio-ct24/222411058300217/  a´

Mgr. Alena Máčová, právnička, SOS Asociace Sdružení obrany spotřebitelů, vedoucí poradny v Praze

Spotřebitelská poradna s Gertou Mazalovou 20.1.2022

Gerta Mazalová
Předsedkyně SOS- Asociace, z.s.