Telefonické poradenství

Vážení spotřebitelé,

osobní poradny jsou v období od 18. prosince 2023 do 5. ledna 2024 uzavřeny.

V případě potřeby nás můžete v tyto dny kontaktovat na mail: poradna@asociace-sos.cz anebo ve dnech 18. – 22. 2023 a 2. – 5. 1. 2024 v čase 9:00 – 16:00 na tel.: 728 328 527.

Přejeme Vám krásné prožití Vánočních svátků a šťastný nový rok!

Vaše SOS – Asociace, z.s.

Reklamujete? Chcete odstoupit od smlouvy? Změnit dodavatele energie? Potřebujete poradit ohledně nájmu? Nevíte, na koho se obrátit a kde hledat pomoc? Naši vyškolení právní poradci jsou připraveni poskytnout vám potřebné rady a informace, které se týkají spotřebitelské problematiky. Víme,  jaká jsou práva a povinnosti spotřebitelů a prodejců, jak postupovat při reklamaci vadného výrobku, jak odstoupit od smlouvy, na koho se obrátit se stížností i kde hledat právní pomoc ve složitějších případech.

Naše poradenské telefonní linky

542 210 549 a 542 210 778

jsou v provozu od pondělí do pátku od 9 do 16 hod.

Poradenství přes telefon je nejrychlejší a nejpohodlnější způsob, jak získat potřebnou radu nebo informaci. Na poradenské lince jsou k dispozici také aktuální kontakty na všechny naše osobní poradny a na dozorové orgány. V případě složitějších dotazů doporučujeme obrátit se na některou z našich osobních poraden, případně využít elektronické poradenství.