Slovo vedoucí poradny ve Zlínském kraji paní Haliny Bílkové

Poradna v krajském městě Zlíně se nachází v prostorách Asociace NNO na adrese Třida T. Bati č.p.204 v přízemí, kancelář č.106 a už slouží svým klientům šestým rokem.

Jsme tady každé pondělí a středu od 10 – 15 hod.

Setkáváme se zde s klientelou, která se liší věkově, ale i tak největší skupinu tvoří senioři.

Nejčastěji řeší problémy se změnou dodavatele elektřiny a plynu,… častokrát vstupují do aukce, výběrových řízení s cílem ušetřit a to je pak nenechá spát a nemohou se smířit s tím, že je někdo obelhal a podvedl.

V poslední době přibývá případů nevděku ze strany dětí a rodiny a to v případě darovacích smluv a také podvodné praktiky kameníků při zhotovení hrobu. Reklamace, smlouvy o dílo a jiné případy jsou na denním pořádku.

Z mého pohledu troufám si napsat, že naše práce je velmi záslužná a potřebná. Dokázali jsme už vyřešit tisíce případů lidské bezmoci v případě nekalých praktik firem a jednotlivců.  Dostává se nám ze strany spotřebitelů poděkování a máme i zpětnou vazbu, že se podařilo případy vyřešit a dotáhnout do zdárného konce. To je pro nás největší odměna.

Pokud máte nějaký dotaz nebo dlouhodobý problém, tak se neváhejte na nás obrátit. Nezůstávejte v tom sami, přijďte si pro radu. Těší se na Vás

Halina Bílková

Tel: 775 709 056