Slovo vedoucí poradny v Praze Mgr. Aleny Máčové

Pražská pobočka Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. je pro Vás otevřena každé úterý a čtvrtek od 16.00-18.00 a každou středu od 15.00-18.00. Naleznete nás přímo v centru Prahy na adrese Poříčí 1041/12 v paláci YMCA.

Podobně jako v našich dalších osobních poradnách se nejvíce zabýváme případy tzv. aukcí energií a problémy, které se týkají kupních smluv. Přibývá také spotřebitelů, kteří za námi přicházejí se smlouvami o dílo a nejčastěji řeší nesprávně zhotovenou rekonstrukci svých bytů a domů.

Kvůli přetrvávající epidemii Covid-19 se na nás stále obracejí spotřebitelé s problémy se zakoupenými zájezdy, pobyty v lázních či samostatným ubytováním. Ačkoli není vždy jednoduché podobné případy vyřešit, můžeme říct, že ve velké míře přibývá spotřebitelů, kteří díky naší pomoci získali své finanční prostředky zpět a za to jsme opravdu velmi rádi.

Spotřebitelé se nám mohou také dovolat na telefonním čísle 721 034 503, a to po výše zmíněnou otevírací dobu naší osobní poradny. V jiné dny nám mohou spotřebitelé psát své dotazy na mail naší poradny: praha@asociace-sos.cz nebo na můj mail: macova@asociace-sos.cz. Váš dotaz rádi zodpovíme a zhodnotíme, zda nebude lepší Váš problém řešit přímo v rámci našeho osobního poradenství.

Na Vaši návštěvu se těší odborní právní poradci Mgr. Alena Máčová, Radim Jakubec a Ing. Tomáš Rendl.

Mgr. Alena Máčová, vedoucí poradny v Praze