Průzkum č. 6

Další průzkum, který jsme provedly dne 2.9. v kavárně Na nádvoří Staré radnice v Brně vyšel velmi dobře. Objednali jsme si kávu, karafy s vodou a limetkou, obsluha byla vzorná, mladý číšník velmi ochotný, příjemný, byl to prostě hezky strávený čas. Také toalety byly čisté a v pořádku. Odcházely jsem s kolegyní spokojeně s tím, že navzdory covidu se dá v našich restauracích pobavit a myslet pozitivně.
Průzkum v kavárně AIDA La Dolce Vita u Jakuba v Brně dopadl také pozitivně, navíc kavárna je velmi oblíbená a je držitelem ocenění „nejlepší kavárna-cukrárna“, které si zcela určitě zaslouží. Objednaly jsme si s kolegyní kávu, zákusek- zákusků bylo mimochodem obrovské množství, stejně jako nabídek různých druhů zmrzlin. pohárů i dortů. Také toalety byly velmi čisté a udržované, jak jsme si ověřily. Přes velký počet zákazníků prodejci obsluhovali velmi rychle nejen uvnitř cukrárny, ale i venku pod paraplíčky, kde bylo také plno. Přesto jsme viděly na tvářích pouze úsměvy a vlídnost. To hodnotíme velmi pozitivně.

Gerta Mazalová
Předsedkyně SOS- Asociace, z.s.