PŘIJÍMÁME NOVÉ PORADCE Z ŘAD STUDENTŮ PRÁVNICKÝCH FAKULT

Sdružení obrany spotřebitelů – Asociace, z.s. přijme do svých řad studenty druhého a třetího ročníku právnické fakulty na pozici odborný právní poradce.

CO NABÍZÍME?

• Zajímavou právní praxi se zaměřením na spotřebitelské právo. Náplní práce je zejména osobní, telefonické a elektronické poradenství našim klientům, dále účast na široké škále akcí pořádaných naší organizací (přednášky, besedy, veletrhy, mediální výstupy, atd.)
  • Po zapracování finanční ohodnocení až 100 Kč za hodinu
  • Plánování směn dle Vašich časových možností
  • Výkon práce v naší kanceláři na Mečové 5 v centru Brna, případně v jedné z našich mimobrněnských poboček (Olomouc, Prostějov, Velké Meziříčí) dle možností studenta

CO POŽADUJEME?

• Hledáme studenty druhého a třetího ročníku oboru Právo a právní věda
  • Vstřícný přístup k našim klientům, kterými jsou v osobní poradně zejména senioři
  • Výhradně dlouhodobou spolupráci
  • Nástup pokud možno ihned
  • Možnost docházet minimálně na jednu směnu (4-5 hodin) týdně od pondělí do středy (dle časových možností studenta)
  • Zájem o problematiku spotřebitelského práva
  • Aktivní a samostatný přístup k práci

V případě, že Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se ozvat Janu Hejtmánkovi na email hejtmanek@asociace-sos.cz, a to nejpozději do 15. 10. 2017. V příloze zašlete životopis a do zprávy stručně napište, proč byste pro nás rádi pracovali a co od práce očekáváte. Na zájemce se budeme těšit na osobním pohovoru.

Mgr. et Mgr. Jan Hejtmánek,

Vedoucí právník SOS – Asociace, z.s.

Vloženo: Říjen 3, 2017