Soudní znalci a znalecké ústavy

Soudní znalci a znalecké ústavy jsou k nalezení na stránkách Ministerstva spravedlnosti ČR: www.justice.cz.

SOS – Asociace doporučuje:

Institut pro testování a certifikaci, a.s. – třída Tomáše Bati 299, 764 21 Zlín-Louky, tel.: 577 601 238, e-mail: testing@itczlin.cz, obory: Čistota ovzduší, Doprava, Ekonomika, Energetika, Chemie, Kůže a kožešiny (zpracování), Obaly, Ochrana přírody, Potravinářství, Služby, Sport, Stavebnictví, Strojírenství, Technické obory (různé), Textílie, Umělecká řemesla, Vodní hospodářství, Zdravotnictví, Zemědělství, více informací: www.itczlin.cz

Jiří Černý – Náhorní 1985/10, 616 00 Brno, tel.: 602 934 219, e-mail: ski.cerny@centrum.cz, obor: sportovní zařízení, lyžařská tělovýchovná zařízení, lyžařská výzbroj

Josef Černý – Na Drahách 70, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, tel.: 603 834 590, e-mail: j.cerny@wo.cz, obor: ceny a odhady spotřební elektroniky

Oldřich Hampl – Osvobození 1664, 666 01 Tišnov, tel.: 604 656 115, e-mail: hampl.old@seznam.cz, obory: městská a silniční doprava (technické posudky o příčinách silničních nehod), ceny a odhady motorových vozidel, posudky v oboru autoopravárenství, technický stav motorových vozidel

Libuše Oulehlová – Roudenská 11, 370 01 České Budějovice, tel.: 608 032 385, obor: ceny a odhady movitých věcí (obuv, textilie, kůže, kožešiny, spotřební zboží)

Strojírenský zkušební ústav, s.p. www.szutest.cz