Tisková zpráva – VELKÁ CENA CESTOVNÍHO RUCHU

SOS – Asociace, z. s. upozorňuje na velice důležitou zprávu:

Nezapomeňte se přihlásit do Velké ceny cestovního ruchu!

Uzávěrka přihlášek do 12. ročníku soutěže Velká cena cestovního ruchu 2018/2019 se blíží.
Své projekty můžete zdarma přihlašovat už jen do 30. listopadu 2018. Připraveno pro vás máme hned pět různých kategorií – tak se nezapomeňte přihlásit!

Projekty je možné do soutěže přihlašovat na http://www.icot.cz/vccr, kde jsou také uvedeny podrobnější informace o soutěži. Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 17. ledna 2019 na veletrzích GO a REGIONTOUR v Brně.

Smyslem soutěže Velká cena cestovního ruchu je každoročně upozornit na výjimečné projekty z různých segmentů turismu a poukázat na atraktivní novinky z oboru. Vyhlašovatelé z vydavatelského domu COT media a ze společnosti Veletrhy Brno chtějí soutěží přispět ke zkvalitnění nabídky a úrovně služeb v cestovním ruchu České republiky. K prestiži ankety přispívá kromě partnerství profesních svazů a dalších institucí také fakt, že každá soutěžní kategorie je hodnocena vlastní porotou složenou nejen ze zástupců pořádajících společností, ale především z odborníků na danou problematiku.

Svůj projekt můžete přihlásit do jedné z pěti kategorií:

• Nejlepší jednotná kampaň
  • Nejlepší lázeňský a wellness balíček
  • Nejlepší elektronický projekt
  • Nejlepší turistický produkt
  • Start up roku

Hlasování veřejnosti pak opět rozhodne o vítězích kategorie Cestovní kancelář roku. Do soutěže v této kategorii budou automaticky přihlášeny všechny v České republice registrované cestovní kanceláře, které jsou pojištěny pro případ úpadku.

Redakce SOS – Asociace, z. s.