Spotřebitelské zkušenosti

Sdílejte s ostatními spotřebiteli své spotřebitelské zkušenosti!

Byli jste u nějakého prodejce či poskytovatele služeb obzvlášť spokojeni? Řekněte o něm dalším spotřebitelům! Narazili jste naopak na podvodníka? Varujte ostatní!

Vyplňte náš jednoduchý formulář, do kterého uveďte údaje prodejce a svůj kontakt a popište svoji spotřebitelskou zkušenost. Formuláře jsou k dispozici ve všech našich osobních poradnách (kde vám s jejich vyplněním pomohou naši poradci) nebo můžete využít odpovědní formulář níže.

Náš administrátor následně vaši spotřebitelskou zkušenost zveřejní a umožní ostatním na vaši zkušenost reagovat.

Za vaše příspěvky předem děkujeme!

Tereza Kleinerova
administrátor spotřebitelských zkušeností

F O R M U L Á Ř

Kvůli věrohodnosti a ověřitelnosti vaší spotřebitelské zkušenosti uvádějte co nejvíc údajů. Položky označené hvězdičkou (*) jsou povinné.

Údaje o obchodníkovi

Název prodejce / Jméno a příjmení dodavatele*:

IČ:

Adresa obchodníka:

Telefon:

Popis spotřebitelské zkušenosti*

Zveřejňované údaje o spotřebiteli*

Křestní jméno spotřebitele:

Město:

Kontaktní údaje spotřebitele (nebudou zveřejněny, slouží pro případ potřeby doplnění vaší spotřebitelské zkušenosti)*

Příjmení spotřebitele:

Telefonický kontakt:

Emailový kontakt:

Přílohy (materiály dokládající vaší spotřebitelskou zkušenost apod.)

Odesláním formuláře spotřebitel prohlašuje, že výše uvedené údaje jsou pravdivé, přesné a úplné a že si je vědom případných následků, pokud by úmyslně uvedl nepravdivé, nepřesné či neúplné informace, a že souhlasí s tím, aby SOS - Asociace zveřejňovalo spotřebitelskou zkušenost jím uvedenou dle svého uvážení, a to včetně osobních údajů spotřebitele. Spotřebitel může tento svůj souhlas vzít kdykoliv zpět.

Evidované spotřebitelské zkušenosti - ČTĚTE